page

Merker

Parajumpers

Italiensk merke som har blitt svært populært de siste årene, både nasjonalt og internasjonalt. Alt fra vindtette jakker til vinterjakker - perfekte jakker til det norsk vær. Jakkene er trendy, med flott design og flotte detaljer. 
Den fineste passformen man kan tenke seg. Praktiske jakker som holder deg varm eller som stenger vinden ute.
Vi har et godt utvalg til både dame og herre.

UBR
UBR er et norsk merke som lager tekniske jakker med et flott og tidløst utsende, jakkene er perfekte for det skandinaviske været. Jakkene er veldig lette og behagelige å ha på seg, og holder deg god og varm gjennom året med stil!


Gant

Siden 1949 har GANT eksistert, og den gangen GANT startet opp så var hovedfokuset skjorte - den perfekte skjorten. I dag har GANT vokst seg stort og kjent, og har et bredt utvalg av klær, og lager klær fra barn til voksne. GANT lager sporty, klassiske og tidløse plagg med et elegant preg. 

 

Scandinavian Edition

Et skandinavisk jakkemerke som har eksistert siden 2010. De lager lette jakker av god kvalitet, som er perfekte til det skandinaviske været. Jakkene er klassiske og sporty i stilen. Scandinavian Edtion bruker EcoDown i jakkene sine, som er et bærekraftig alternativ til dunfjær.


 

 LOIS. For mange var Lois en stor trend på 70-tallet, men nå er LOIS tilbake og har tatt jeans-verden med storm! LOIS lager tidsriktige jeans som sitter perfekt på og er behagelige å ha på seg. Jeansene kommer i mange ulike stiler, fra sleng til rette ben, high-waist til low-waist.

LES DEUX